Van Gerwen over aanstaande clash met Wright op World Matchplay: 'Een zege tegen Peter is voor mij niet speciaal'

Michael van Gerwen versloeg in de kwartfinales van de World Matchplay Nathan Aspinall met 16-9. In de halve finales volgt een echte kraker tegen Peter Wright.

Van Gerwen en Aspinall haalden allebei niet hun beste niveau. "Soms moet je lelijke wedstrijden ook kunnen winnen. Ik weet echter dat ik veel beter kan dan dit. Maar dit is darts, soms loopt het niet en dan telt enkel de overwinning. Ik zit nog in het toernooi en dat is alles wat telt", aldus Van Gerwen.

Clash met Wright

In de halve finales treft Van Gerwen zijn Schotse rivaal Peter Wright. 'Snakebite' liet eerder dit toernooi verstaan dat niemand hem kan verslaan, eerder dit jaar liet hij zich ook al ontvallen dat van Gerwen dit jaar geen tv-toernooi zou winnen.

"Peter is uiteraard een fantastische speler, maar als ik mijn beste niveau haal ga ik hem sowieso kloppen. Voor mij is een zege tegen Peter ook niets speciaal, uiteraard heb ik ook wel eens van hem verloren maar de ruime meerderheid van de wedstrijden waren in mijn voordeel."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties