Van Schie heeft vijfjarenplan: "Binnen die periode wil ik een Tour Card veroveren"

De Nederlander Jimmy van Schie wil de komende jaren alles op alles zetten om een PDC Tour Card te veroveren.

Van Schie boekte dit jaar al enkele aardige resultaten op de Challenge Tour en vindt het jammer dat hij nog niet werd uitgenodigd voor de Modus Super Series. "Er zijn al veel Nederlanders uitgenodigd om daar te gaan spelen, ik vind het een beetje vreemd dat ik die kans nog niet kreeg", zegt de 30-jarige Nederlander tegenover Darts Actueel.

Toch geeft Van Schie de moed nog niet op. "Als ik niet word uitgenodigd, dan maar via de ADC (Amateur Darts Circuit)-kwalificatietoernooien."

Dit kadert allemaal in een groter doel. "Binnen drie tot vijf jaar wil ik een PDC Tour Card veroveren", zegt Van Schie. "De komende jaren wil ik zoveel mogelijk wedstrijdritme opdoen en ga ik dus overal meedoen, zowel op de Challenge Tour, ADC en de WDF-toernooien."

"Ik werk nu drie dagen per week, mijn vriendin heeft ook een goede baan en geeft me de kans om alles op alles te zetten om mijn droom na te jagen."

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen