Verliezend finalist Aspinall is blij met Van Gerwen als winnaar: ''Hij verdient het om voor thuispubliek te winnen''

Nathan Aspinall moest zich zondagavond tevreden stellen met de tweede plek op de World Series of Darts Finals. In de finale in Amsterdam was Michael van Gerwen met 11-4 te sterk voor de World Matchplay-kampioen.

"Alle lof voor Michael. Deze jongen heeft zoveel energie en zijn wil om te winnen is uitzonderlijk," zei een sportieve Aspinall in zijn interview tijdens de prijzenceremonie. Beide finalisten hadden drie lange wedstrijden achter de rug tijdens de finaledag. In tegenstelling tot Van Gerwen maakte Aspinall een vermoeide indruk. "Ik zei net tegen Michael, ik weet niet hoe jij het doet!"

Aspinall had daarna nog meer lof over voor zijn Nederlandse opponent. "Ik ben erg blij om weer samen met Michael in een finale te staan. In mijn tijdperk als darter is hij de beste darter ter wereld en het is een eer om het podium met hem te delen," vervolgt Aspinall. "Ook al heb ik verloren, ik ben blij dat hij heeft gewonnen voor zijn thuispubliek, want hij verdient het."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties