Wade ontslagen uit ziekenhuis, maar mist komende Premier League

James Wade heeft zich zoals verwacht teruggetrokken voor de komende speelronde van de Premier League Darts. The Machine kampt met gezondheidsproblemen.

Wade meldde zich zondagavond plots af voor zijn halve finale op de European Darts Open. De linkshandige darter had last van hartritmestoornissen, een hoge bloeddruk en duizeligheid. Als gevolg daarvan moest de Engelsman drie dagen in een Duits ziekenhuis verblijven.

Woensdag mocht Wade eindelijk terug naar huis keren. Maar deelname aan de Premier League deze week komt dus te vroeg. Zijn beoogde tegenstander Joe Cullen krijgt als gevolg een bye naar de laatste vier.

Wade kwam nog met een dankwoord aan de doktoren en de fans. ''Ik wil graag de medische staf in het ziekenhuis bedanken voor hun zorg. Dat geldt ook voor alle fans over de gehele wereld, die allemaal berichten van steun hebben gestuurd. Het gaat enige tijd duren om weer fit te worden. Ik keer weer terug wanneer de tijd daar rijp voor is.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties