Whitlock beleeft op zijn 51ste een tweede jeugd: 'Denk niet dat ik ooit meer van darts genoten heb als nu'

Simon Whitlock verkeert de laatste weken in uitstekende vorm en is opnieuw opgeklommen naar de achttiende plaats op de wereldranglijst. De Australiër kijkt dan ook reikhalzend uit naar het aankomende WK.

Whitlock bereikte recent na een overwinning op Michael van Gerwen nog de halve finales op de Grand Slam of Darts, waar hij verloor van de latere toernooiwinnaar José de Sousa. "Ik kijk heel tevreden terug op dat toernooi. Uiteraard is het spijtig dat ik het niet winnend kon afsluiten maar José gooide geweldig goed tegen mij en won verdiend", aldus Whitlock bij Online Darts.

Op zijn 51ste lijkt de Australiër als het ware herboren. "Ik denk niet dat ik ooit meer van darts genoten heb als nu. Ik voel geen druk en speel volledig vrijuit. Dat bij het WK mogelijk opnieuw fans aanwezig mogen zijn is uitstekend nieuws voor de dartssport maar eigenlijk speelde ik de voorbije maanden beter zonder fans", lacht 'The Wizard'.

Lees meer over:
PDC Simon Whitlock

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties