Williams verslaat Veenstra en treft Van Duijvenbode op Hungarian Darts Trophy

Scott Williams wordt de tegenstander van Dirk van Duijvenbode in de tweede ronde van de Hungarian Darts Trophy. 'Shaggy' voorkwam een Nederlandse clash, want hij toonde zich te sterk voor Richard Veenstra.

De Nederlander liet zichzelf vooral met het finishen in de steek. Elf van de veertien pijlen op de dubbels werden gemist. Veenstra miste een kansje op de bullsye om 3-2 voor te komen en liet daarna ook vier kansen onbenut om 3-3 te maken. Nadat Veenstra ook drie kansen op 3-4 miste, zette Williams de stand op 5-2 via dubbel 16. Uiteindelijk won de Engelsman de wedstrijd met 6-3.

Scott Waites haalde de tweede ronde van het Euro Tour-toernooi in Boedapest met een 6-4 overwinning op Madars Razma. Voor de tweevoudig Lakeside-kampioen wacht een duel met tweevoudig wereldkampioen Peter Wright in de volgende ronde.

Scott Mitchell gaat het zaterdag opnemen tegen de als eerste geplaatste Dave Chisnall. 'Scotty Dog' rekende na een spannende wedstrijd met 6-5 af met Andy Boulton om zich te plaatsen voor de tweede ronde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen