Wright heeft geen zin in reis naar Minehead: 'Kunnen de mensen daar voor normale wegen zorgen?'

Komend weekend staat met de Players Championship Finals het volgende grote toernooi op het programma. Peter Wright lijkt er echter niet al te veel zin in te hebben.

De 51-jarige Schot zei na zijn verloren finale op de Grand Slam of Darts dat hij een hekel heeft aan Minehead, waar de Players Championship Finals traditioneel wordt afgewerkt.

''Ik kijk er niet naar uit. Ik heb een hekel aan Minehead, het is gewoon te ver weg. Het zijn stomme wegen er naar toe. Wanneer er wordt aangegeven dat het nog 50 kilometer is, doe je er nog twee uurtjes over'', zegt Wright tegenover Online Darts.

''Die laatste 50 kilometers zijn gewoon verschrikkelijk'', zo gaat Snakebite verder. ''Kunnen de mensen daar niet voor normale wegen zorgen? Voor dartsfans is het overigens wel een leuke locatie en dat is het belangrijkste. Ik ga proberen om daar voor wat verrassingen te zorgen.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties