Zeventien speelsteden voor Premier League Darts 2024 zijn bekend: Rotterdam wederom op de kalender

De zeventien speelsteden voor de Premier League Darts 2024 zijn bekendgemaakt door de PDC. Fans kunnen zich via een formulier inschrijven voor de voorinschrijving voor de kaartverkoop. Bij deze aankondiging zijn alle speelsteden voor het komende seizoen bekend.

Er zijn geen nieuwe speelsteden in vergelijking met de Premier League Darts 2023. Rotterdam en Berlijn zijn nog altijd de enige twee speelsteden buiten het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Het grootste deel van de Premier League Darts vindt in Engeland plaats. Daar worden de steden Brighton, Londen, Exeter, Birmingham, Nottingham, Sheffield, Liverpool, Manchester en Leeds bezocht. Glasgow en Aberdeen zijn de twee Schotse speelsteden. Ook Cardiff, Dublin en Belfast, de hoofdsteden van respectievelijk Wales, Ierland en Noord-Ierland, kunnen op een bezoekje van de beste darters ter wereld rekenen.

Lees meer over:
PDC Premier League Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties