Deze tien spelers worden getipt als toekomstig wereldkampioen waaronder twee Nederlanders en een Belg

De PDC vroeg onlangs aan het dartspubliek van welke spelers zij denken dat deze spelers in de toekomst wereldkampioen gaan worden. Inmiddels is de PDC gekomen met een uitslag met de tien meest genoemde namen.

Onder meer Dirk van Duijvenbode en Dimitri van den Bergh werden getipt als toekomstige wereldkampioen, maar ook de 21-jarige Nederlander Gian van Veen. Laatstgenoemde kroonde zich onlangs tot beste speler van de PDC Development Tour 2023.

Op dat circuit liet hij onder meer de 16-jarige Luke Littler achter zich, die ook door vele fans wordt genoemd als een speler die ooit een wereldtitel gaat winnen. Hetzelfde geldt voor grote namen als Jonny Clayton, Luke Humphries en Nathan Aspinall.

De naam van Josh Rock, momenteel de regerend jeugdwereldkampioen, viel ook vaak. Evenals de namen van regerend dameswereldkampioene Beau Greaves en de huidige EK-winnaar Ross Smith.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties