Zestien spelers gaan beginnen aan de slotdag van de German Darts Grand Prix in München. Michael van Gerwen is de enige Nederlandse kanshebber die nog over is.

Van Gerwen opent de middagsessie. Na de moeizame zege op Krzysztof Ratajski, is Stephen Bunting zijn tegenstander in de derde ronde. Bij winst op ‘The Bullet’ wacht een ontmoeting met Ricky Evans of Ted Evetts in de kwartfinale. Rob Cross legt aan tegen Daryl Gurney, terwijl Mensur Suljovic het gaat opnemen tegen Dave Chisnall.

Karel Sedlacek is de opvallendste naam bij de laatste zestien. De Tsjech wist zondag verrassend af te rekenen met Ian White, die in München als tweede geplaatst was. Bij de achtste finales krijgt Sedlacek te maken met Darren Webster.

De Duitse troef Max Hopp speelt tegen Kim Huybrechts, die verantwoordelijk was voor de uitschakeling van James Wade. Ritchie Edhouse kruist de degens met Joe Cullen, terwijl Ross Smith en Simon Whitlock de middagsessie afsluiten.

Klik hier voor meer informatie over de PDC European Tour, inclusief uitleg over de opzet en de verdeling van het prijzengeld.

Maandag 22 april
Derde ronde
Middagsessie

13:00 Michael van Gerwen v Stephen Bunting
13:30 Ricky Evans v Ted Evetts
14:00 Rob Cross v Daryl Gurney
14:30 Mensur Suljovic v Dave Chisnall
15:00 Karel Sedlacek v Darren Webster
15:30 Kim Huybrechts v Max Hopp
16:00 Ritchie Edhouse v Joe Cullen
16:30 Ross Smith v Simon Whitlock

Pieter Verbeek/PV-Darts

Foto: Pieter Verbeek/PV-Darts

Tags:

Author: Pieter Verbeek