Het dartscircus is afgereisd naar Berlijn, waar donderdagavond de zevende speelronde van de Premier League Darts 2019 op het programma staat.

In de Duitse hoofdstad is het Max Hopp die aan de beurt is om in te vallen voor Gary Anderson. De Schot meldde zich voorafgaand aan de Premier League Darts af voor de competitie en in zijn plaats werden negen verschillende spelers gekozen om hem te vervangen.

Raymond van Barneveld is de tegenstander van Hopp. Voor ‘Barney’ wordt dit mogelijk een cruciaal duel in strijd tegen degradatie, met verder nog wedstrijden tegen Michael van Gerwen en concurrent Daryl Gurney voor de boeg.

Van Gerwen gaat het in Berlijn juist opnemen tegen Gurney en kan zijn landgenoot dus een goede dienst bewijzen. Gerwyn Price en Rob Cross openen de zevende speelronde van de Premier League Darts.

James Wade, die eerder in de competitie van Van Gerwen wist te winnen, legt aan tegen Peter Wright. Michael Smith kruist de degens met Mensur Suljovic.

Klik hier voor meer informatie over de Premier League Darts, waaronder de verdeling van het prijzengeld en het speelschema.

Zevende speelronde – Donderdag 21 maart
Mercedes-Benz Arena, Berlin

Gerwyn Price v Rob Cross
James Wade v Peter Wright
Michael van Gerwen v Daryl Gurney
Michael Smith v Mensur Suljovic
Max Hopp v Raymond van Barneveld

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek