Vincent van der Voort trok niet alleen de aandacht met een knappe 6-4 op Adrian Lewis, ook zijn interview na afloop van deze wedstrijd deed de wenkbrauwen fronzen.

De Noord-Hollander kreeg onlangs een waarschuwing van de DRA (Darts Regulation Authority) voor zijn taalgebruik in een interview na afloop van een eerdere wedstrijd op de European Tour. Van der Voort wilde er zeker van zijn dat hij niet weer problemen zou krijgen met de tuchtcommissie en besloot zijn antwoorden zorgvuldig uitkiezen.

”Laat mij nadenken over mijn antwoord. Als ik iets te snel zeg, dan jaag ik de DRA tegen mij in het harnas. Dus ik moet mijn woorden goed uitkiezen”, antwoordde ‘Fast Vinnie’ op de eerste vraag.

”Na mijn duel tegen Dirk van Duijvenbode (Op German Darts Open red.), had ik iets gezegd en dat werd niet geaccepteerd. Dus ik moet goed nadenken over wat ik zeg. Als je mij een vraag stelt, dan ga ik goed nadenken over mijn antwoord. Stel maar korte vragen waar ik ‘ja’ of ‘nee’ op kan antwoorden.”

Klik hier voor ons A-Z interview met Vincent.

Tags: ,

Author: Pieter Verbeek