Nicholson verwacht moeilijke WK-opener voor Taylor: "Maar zelfs als hij die doorkomt, zie ik hem het toernooi niet winnen"

Phil Taylor neemt het in de openingsronde van het WK voor senioren op tegen Colin McGarry. En dat zou volgens analist Paul Nicholson wel eens een moeilijke opdracht kunnen worden.

"Ik heb geen persoonlijke vendetta tegen Phil Taylor, ondanks onze geschiedenis van vele jaren geleden", opent Nicholson tegenover Sportinglife. "Maar ik denk wel dat McGarry een grote kans heeft om voor een stunt te zorgen. Taylor zal dit zeker niet licht opnemen. McGarry is een uitstekende speler en heeft het afgelopen jaar een aantal goede prestaties geleverd."

Geen wereldtitel

"Zijn gemiddelde lag rond de 90 tijdens zijn run naar de kwartfinales van de World Seniors Matchplay, waar hij werd verslagen door Kevin Painter", vervolgt Nicholson. "Hij ging consequent diep in andere evenementen op de seniorentour, waar hij zijn thuisbasis van heeft gemaakt. Ik zie hem dit echt winnen als Taylor een langzame start maakt. Phil zal hard aan het trainen zijn omdat hij weet hoe gevaarlijk Colin kan zijn, maar zelfs als hij voorbij deze uitdaging komt, ben ik er niet van overtuigd dat hij de titel zal winnen."

Lees meer over:
Phil Taylor Paul Nicholson WSDT

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties