Na Slevin legt Mission Darts met Burton nog een nieuwe Tour Card-houder onder contract

Stephen Burton veroverde vorige maand op Q-School zijn Tour Card voor de komende twee jaar. De 35-jarige Engelsman kreeg nog meer goed nieuws.

Nadat Mission Darts vorige week al aankondigde een overeenkomst te hebben afgesloten met Dylan Slevin, legde de dartsfabrikant nu ook een andere nieuwe Tour Card-houder vast. Stephen Burton reageerde dan ook bijzonder gelukkig. "Ik ben absoluut in de wolken om met Mission te werken! Ik had het genoegen om het hele team vandaag te ontmoeten, en ik kan niet wachten om het seizoen 2023 te beginnen als een Team Mission lid en te zien wat we kunnen bereiken!"

Fitton

Burton ontmoette bij Mission ook Player Development Manager Darryl Fitton die toezicht houdt op alle Mission spelers. "Ik ben al heel lang een grote fan van Stephen, we zijn zo blij om hem bij Team Mission te hebben en we weten dat hij hier geweldige dingen gaat bereiken", zo liet Fitton weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties