Premier League Darts Spel (Minimaal 660 Euro aan prijzen!)

In het nieuwe format van 2022 strijden acht spelers gedurende zestien avonden om te bepalen wie doorgaan naar de Play-Offs (finale-avond) van de Premier League.

Alle zestien avonden zullen een mini-toernooi hebben bestaande uit kwartfinales, halve finales en een finale. Elke wedstrijd gaat over best-of-11-legs.

Elke avond worden punten uitgedeeld - vijf voor de winnaar, drie voor de verliezend finalist en twee voor de halve finalisten - om uiteindelijk een ranking te hebben, waarvan de beste vier doorgaan naar de Play-Offs.

Klik hier om direct naar het spel te gaan!

Het Premier League Darts Spel zal gaan starten op donderdag 3 februari 2022 om 20:15 uur.

Je krijgt 26 miljoen euro budget om 3 darters te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in het Premier League Darts Spel.

De darters verdienen 1 punt per gewonnen leg gedurende Night 1 tot en met Night 16. Een darter kan zodoende maximaal 18 punten per avond scoren voor uw team. Om 18 punten te verdienen, moet hij het mini-toernooi winnen (6-x kwartfinale, 6-x halve finale en 6-x finale).

Na Night 16 verdient een darter punten voor het behalen van de halve finales, finale en het winnen van de Play-Offs.

Het spel kost € 7 per team en we starten met minimaal € 666 aan prijzen. De eerste prijs zal € 120 zijn (20 AK prijzen).

Waardes Darters Premier League Darts Spel:

1 Price, Gerwyn 10

2 Clayton, Jonny 9.5

3 Wright, Peter 8.9

4 Gerwen, Michael van 8.8

5 Smith, Michael 8.4

6 Cullen, Joe 7.1

7 Anderson, Gary 6.5

8 Wade, James 6

Lees meer over:
Fantasy Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties