Ashton kijkt uit naar Women's World Matchplay: 'Droom die uitkomt om in Winter Gardens te mogen spelen'

Lisa Ashton was dit weekend opnieuw succesvol op de PDC Women's Series. The Lancashire Rose won twee titels en heeft zich net als zeven andere dames ook geplaatst voor de eerste editie van de Women's World Matchplay.

Ashton won dit jaar al zeven van de twaalf toernooien van de Women's Series. "Ik bewijs hier dat leeftijd van geen tel is", zegt de 51-jarige Engelse. "Het is geweldig dat er zoveel jonge dames stilaan aankloppen bij de top, maar ik blijf zeker meestrijden."

Droom die uitkomt

Op 24 juli vindt in de iconische Winter Gardens in Blackpool de eerste editie van de Women's World Matchplay plaats. "Voor mij is het een droom die uitkomt om in die zaal te mogen spelen, dit is fantastisch."

Naast Ashton zijn ook Fallon Sherrock, Lorraine Winstanley, Aileen de Graaf, Laura Turner, Rhian Griffiths, Katie Sheldon en Chloe O'Brien geplaatst voor de Women's World Matchplay.

Lees meer over:
PDC Lisa Ashton Women's Series

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties