Durrant zou verkleed als peutervriendelijke YouTube-ster 'Miss Rachel' naar het darten gaan: ''Ik ben nu opa, dus dat is alles waar ik naar kijk''

Glen Durrant was de meest recente gast in de Love the Darts-podcast van Sky Sports en zoals altijd vraagt Emma Paton, voordat de gast mag vertrekken, hem naar zijn perfecte 'Night at the Darts'.

Het eerste wat we moeten doen is uitzoeken welke kleding er wordt aangetrokken. "Ik ga als Miss Rachel," antwoordt Durrant, tot grote verbazing en verwarring van Paton en Dan Dawson, die de peutervriendelijke YouTube-ster blijkbaar niet kennen. "Ik ben nu opa, dus dat is alles waar ik naar kijk. Ik trek mijn tuinbroek aan met een roze t-shirt en ga als Miss Rachel."

Voor de wedstrijd zelf kiest Durrant voor twee legendarische darters. "Jocky Wilson vanwege zijn wereldtitel in 1989 en Phil Taylor." Maar waar zou het plaatsvinden? "Blackpool. Het is een zeer kundig publiek en een prachtige plek om te darten."

Wat Durrant het liefst zou eten tijdens een wedstrijd darten? Met zijn keuze bracht 'Duzza' de presentatrice opnieuw in verwarring. "Heb je wel eens van de Middlesbrough Parmo gehoord?", vraagt hij. "Kip met kaas eigenlijk. Ongeveer 4000 calorieën per portie, maar ik eet er maar twee per dag!"

Lees meer over:
PDC Glen Durrant

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties