Gaat Fallon Sherrock opnieuw geschiedenis schrijven op WK Darts? ''Ik weet dat ik magische dingen tevoorschijn kan toveren''

De loting voor het WK Darts 2024 wees uit dat Fallon Sherrock het in de eerste ronde gaat opnemen tegen Jermaine Wattimena. Het wordt voor de 'Queen of the Palace' een terugkeer naar de plek waar ze tijdens de editie van 2020 historie schreef.

Bij de mediadag van het WK Darts was Sherrock op maandag één van de blikvangers. "Door dit soort dingen te doen komt alles weer naar boven. De tijd van Kerstmis is voor mij erg verbonden aan Alexandra Palace. En met al die mooie herinneringen in mijn achterhoofd is het spannend om weer terug te keren'', vertelt de Engelse aan Oche180.

Tijdens de editie van 2020 schreef Sherrock geschiedenis door als eerste vrouw ooit een wedstrijd te winnen op het WK Darts. Ze versloeg Ted Evetts en Mensur Suljovic, alvorens Chris Dobey bij de laatste 32 te sterk was.

Nadien deed Sherrock nog twee keer mee aan het WK Darts, maar toen struikelde ze over respectievelijk Steve Beaton en Ricky Evans in de eerse ronde. Maar ze laat zich niet afschrikken door de druk die een WK Darts met zich meebrengt. ''Het feit dat ik daar al eerder heb gewonnen geeft een gevoel van vertrouwen. Ik heb het eerder gedaan dus ik kan het ook nog een keer doen. Ik weet dat als het erop aankomt, ik magische dingen tevoorschijn kan toveren, dus misschien is het deze keer weer tijd om het te doen."

''Elke keer als ik erheen ga, weet ik wat ik er kan uithalen en wat voor gevolgen dat kan hebben. Het geeft me een kick en ik vind het leuk om te zien dat iedereen na afloop naar me toe komt en zegt hoe ik ze heb geïnspireerd om met darts te beginnen. Dat is nu heel belangrijk voor me."

Lees meer over:
PDC Fallon Sherrock WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties