Mardle komt met ludieke reactie na ingestuurd kunstwerk: ''Je hebt meer tijd aan mij besteed dan mijn vrouw in 22 jaar huwelijk''

Dartslegende Wayne Mardle heeft op Twitter een grappige reactie gegeven op een fan die op de proppen kwam met een ingewikkeld kunstwerk.

'Hawaii 501' is regelmatig actief op het social media platform.. Gebruiker @MaltmanEvents tweette de 49-jarige met een afbeelding van een video met een foto van Mardle in een van zijn beroemde Hawaii-stijl darts shirts, samen met de woorden 'Hawaii 501, legende van het darten en commentaar'.

Mardle kon het kleurrijke plaatje wel waarderen. ''Ik vind het leuk! Je hebt letterlijk meer tijd aan mij besteed dan mijn vrouw in 22 jaar huwelijk!", grapte het darts-icoon in een reactie. Mardle kwam daarna ook nog met een vervolgreactie. "Ze zit niet op Twitter, ik kan zeggen wat ik wil," met een grijns emoji.

Lees meer over:
PDC Wayne Mardle

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties