Matt Clark grijpt MODUS Super Series titel in week één

Matt Clark opende het nieuwe seizoen van de MODUS Super Series door op zaterdagavond de titel te pakken en zo zijn plek in de Champions Week vast te leggen.

Het is de derde keer op rij dat hij zich heeft gekwalificeerd voor de Champions Week, waarbij Wayne Jones in de finale met 4-2 werd uitgeschakeld met een gemiddelde van 89.

Hij begon de avond foutloos in zijn groep door Jamie Kelling met 4-1 en Mark Dudbridge met 4-3 te verslaan. Jones en Tommy Morris waren de spelers die zich hadden geplaatst uit groep B

Clark nam het in de eerste halve finale op tegen Morris en won met 4-2, terwijl Jones Jamie Kelling met 4-1 versloeg. 'Superman', won uiteindelijk de finale van Wayne Jones en neemt £5.000 mee naar huis en plaatsing voor de Champions Week.

Elke cyclus van de MODUS Super Series bestaat uit dertien weken. Elke week begint een nieuwe competitie en de twaalf wekelijkse winnaars ontmoeten elkaar in de dertiende speelweek. Uit drie verschillende groepen komen zes finalisten naar voren die tijdens een zaterdagavond zullen strijden om de titel tijdens het vijfde seizoen van de MODUS Super Series.

MODUS Super Serie Week 1

Groep 1

Matt Clark 4-1 Jamie Kelling

Jamie Kelling 4-3 Mark Dudbridge

Mark Dudbridge 3-4 Matt Clark

Groep 2

Mike Warburton 1-4 Wayne Jones

Wayne Jones 4-3 Tommy Morris

Tommy Morris 4-3 Mike Warburton

Semi-Finale

Matt Clark 4-2 Tommy Morris

Wayne Jones 4-1 Jamie Kelling

Finaal

Matt Clark (89) 4-2 (87) Wayne Jones

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties