Noppert in goede flow richting kraker tegen Price op World Grand Prix: ''Zal mijn topvorm moeten laten zien''

Danny Noppert wacht maandagavond een lastige opgave in de eerste ronde van de World Grand Prix. 'The Freeze' neemt het op tegen Gerwyn Price, winnaar van het toernooi in 2020.

Twee jaar eerder, in 2018, troffen de twee spelers elkaar ook in de eerste ronde. Toen ging de overwinning met 2-0 naar de Welshman. Op dat moment had Price nog geen één van zijn inmiddels tien televisietitels op zijn naam staan.

''Gerwyn is een enorme goede speler'', zegt Noppert dan ook in een vooruitblik tegen de PDC. ''Dit is een lastige loting en ik zal mijn topvorm moeten laten zien. Echter zit ik wel in een goede flow na het winnen van een Players Championship-toernooi afgelopen week.''

Twee jaar geleden behaalde Noppert zijn beste resultaat op de World Grand Prix met een halvefinaleplaats. Vorig jaar verloor de darter uit Joure in de tweede ronde tegen Nathan Aspinall. ''Ik wil graag weer een goede prestatie neerzetten. Ik bekijk het wel wedstrijd voor wedstrijd en hopelijk doe ik het weer goed. Op die manier kan ik kleine stapjes zetten richting het behalen van een plek in de top acht van de wereldranglijst.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties