Speelschema openingsavond senioren-WK met onder meer Thornton, Manley, O'Shea en Fitton

Donderdagavond gaat de eerste editie van het senioren-WK van start in Circus Tavern. Een deelnemersveld van 24 bekende darters gaat in Purfleet strijden om de eerste wereldtitel voor senioren.

Op de openingsavond en vrijdagmiddag worden de acht duels uit de eerste ronde gespeeld. De acht winnaars nemen het in de tweede ronde op tegen de acht reekshoofden, waaronder grootheden als Phil Taylor, John Part en Martin Adams.

Het toernooi wordt geopend met een duel tussen drievoudig major-winnaar Robert Thornton en de wereldkampioen van 1988, Bob Anderson. Daarna betreden Peter Manley en Deta Hedman het podium om te bepalen wie in de tweede ronde tegenover Phil Taylor staat.

De derde partij van de avond gaat tussen zevenvoudig major-finalist Tony O'Shea en voormalig Players Championship Finals-winnaar Kevin Painter. De avond wordt afgesloten met een ontmoeting tussen Darryl Fitton en Richie Howson.

Vrijdagmiddag is het de beurt aan onder meer Roland Scholten. De enige Nederlandse deelnemer op de World Seniors Darts Championship speelt in de eerste ronde tegen Terry Jenkins. Verder komen dan onder meer Les Wallace, Paul Lim en Alan Warriner-Little in actie.

Speelschema World Seniors Darts Championship

Donderdag 3 februari (vanaf 20:00 uur)

Eerste ronde

Robert Thornton v Bob Anderson

Peter Manley v Deta Hedman

Tony O'Shea v Kevin Painter

Darryl Fitton v Richie Howson

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties