Nostalgische gevoelens bij Paul Lim na terugkeer in Circus Tavern: 'Het brengt veel herinneringen naar boven'

Paul Lim maakt deze week zijn opwachting op het World Seniors Darts Championship. De 68-jarige Singaporees is één van de absolute veteranen van het deelnemersveld, al zijn darters als Bob Anderson (74) en John Lowe (76) nog een stuk ouder.

''Het is geweldig om hier te zijn. Het brengt veel herinneringen naar boven. De laatste keer was zo'n twintig jaar geleden, het is goed om weer terug te zijn, met al die andere dartslegendes'', zegt Lim in gesprek met de organisatie van het senioren-WK.

In tegenstelling tot veel andere deelnemers heeft Lim recentelijk nog een officieel toernooi gespeeld, want hij deed in december mee op het WK Darts in Alexandra Palace. Daar verloor Lim in de eerste ronde van Joe Murnan.

Ook daarna heeft Lim niet stilgezeten. ''Ik heb veel arbeid verricht op het trainingsbord. Toch verwacht ik dat de eerste wedstrijd een beetje nerveus zal zijn. Circus Tavern is een andere ervaring dan Alexandra Palace. Hier zit het publiek veel dichter op de spelers. Aan dat soort omstandigheden moet je wennen. Het zal belangrijk zijn om je snel aan te passen.''

Lim, die grote bekendheid verwierf met zijn negendarter op Lakeside in 1990, speelt vrijdagmiddag in de eerste ronde tegen John Lowe. ''Ik heb er een goed gevoel over, fingers crossed.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties