Scheidsrechter Hinks gedaald in rangorde PDC: 'Bijzonder teleurgesteld, had het totaal niet zien aankomen'

Afgelopen weekend werd het eerste WK voor senioren afgewerkt. Scheidsrechter Paul Hinks mocht er de finale leiden.

"Het was geweldig om terug te zijn in de Circus Tavern", opent Hinks tegenover Online Darts. "Het brengt veel herinneringen naar boven van vroeger tijdens het PDC-WK, ook van mensen die ondertussen jammer genoeg niet meer onder ons zijn."

Hinks was verheugd met de uitnodiging. "Toen ze me vroegen als scheidsrechter voor het eerste WK voor senioren heb ik meteen toegezegd. Het is een enorme eer om wedstrijden van deze legendes uit onze sport te mogen leiden."

Nog niet met pensioen

De 64-jarige Engelsman verschijnt tegenwoordig minder op het toneel tijdens grote PDC-toernooien. "Enkele weken geleden kreeg ik het bericht dat ze Huw Ware hebben toegevoegd bij het groepje van vier scheidsrechters (met verder ook nog Russ Bray, George Noble en Kirk Bevins) dat de grote toernooien doet. Zelf sta ik nu op de vijfde plaats en ben ik dus invaller voor als één van die vier scheidsrechters niet beschikbaar is. Ik vind dat best jammer, want ik had het totaal niet verwacht. Ik ben alleszins nog niet van plan om met pensioen te gaan", besluit Hinks.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties