Van Gerwen voor tweede keer vader geworden

Michael van Gerwen is woensdagavond voor de tweede keer vader geworden. Zijn vrouw Daphne gaf geboorte aan hun zoon die de naam Mike heeft gekregen.

''Mijn vrouw heeft het erg goed gedaan. Mike, welkom in deze wereld'', schreef een trotse Van Gerwen met de hashtag #supermom op zijn Twitter.

Mike is het tweede kind van de nummer één van de wereld en diens vrouw Daphne. In 2017 werd hun eerste kindje geboren. Die kreeg de naam Zoë en is inmiddels twee jaar oud.

Eerder was Mighty Mike openhartig over de wens om een tweede kindje te krijgen. Het stel kreeg eerder te maken met miskramen, zo vertelde de drievoudig wereldkampioen in gesprek met RTL Nieuws.

"Het darten gaat vaak voorspoedig, maar op dat vlak ging het minder. We hebben al een paar keer een miskraam gehad en ik weet dat daar over het algemeen niet zo makkelijk over wordt gesproken. Het zijn gewoon rotsituaties."

Hij vervolgt: "En als het dan niet makkelijk gaat en je loopt ziekenhuis in en uit, dat is niet fijn. Vooral niet als je erover praat. Het is iets wat je met al het geld in de wereld niet kunt kopen. Dat doet af en toe pijn. En niet alleen voor mij, ook voor mijn vrouw'', zo liet Van Gerwen vorig jaar optekenen.

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties