Vrouw van Wright opnieuw thuis na heropname in ziekenhuis

Joanne Wright, de vrouw van wereldkampioen Peter Wright, mocht donderdag weer naar huis, nadat ze maandag opnieuw in het ziekenhuis terechtkwam.

De vrouw van de wereldkampioen werd in november geopereerd om de galblaas te verwijderen, maar had te maken met complicaties. Even werd er zelfs gevreesd voor het leven van Joanne, maar zo ver kwam het niet. Wel moest ze dertien dagen in het ziekenhuis verblijven.

Op zaterdag 26 november mocht ze weer naar huis, maar op maandag 28 november werd ze door 'Snakebite' teruggebracht. Nu zit ze dus weer thuis, maar wel met antibiotica en pijnstillers. Het volgende bezoek aan het ziekenhuis staat echter wel al ingepland.

''Maandag weer terug voor een MRI-scan. Dan terug naar de chirurgische afdeling voor een behandelplan. Fijn om weer thuis te zijn. Ik heb ook goed geslapen'', zo schreef Joanne Wright op haar Twitter.

Lees meer over:
PDC Peter Wright

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties