Gurney klaagt over Duitse publiek: 'We werden de hele tijd uitgefloten'

Noord-Ierland heeft zich geplaatst voor de tweede ronde op de World Cup of Darts. Daryl Gurney en Brendan Dolan kenden in de openingsronde de nodige moeite met Gibraltar, maar wonnen toch met 5-3.

"We maakten het onszelf moeilijk door in het begin veel dubbels te missen", opent Dolan tegenover Online Darts. "Maar op het einde van de wedstrijd hadden we de controle terug, al zal het zeker beter moeten in de volgende ronde tegen Nieuw-Zeeland."

Gurney had zich vooral geïrriteerd aan het Duitse publiek. "Verschillende mensen in de zaal waren ons echt de hele tijd aan het uitfluiten, zeker wanneer we naar een dubbel moesten gooien. Dat was bijzonder irritant, daarom heb ik scheidsrechter Russ Bray gevraagd om het publiek even toe te spreken."

Sterk Gibraltar

Het Noord-Ierse tweetal zwaaide wel nog met lof naar Gibraltar. "Dit jonge tweetal speelde bijzonder sterk, de komende jaren zullen ze alleen maar beter worden. Er zit behoorlijk wat talent daar en Gibraltar wordt in de toekomst zeker een land om rekening mee te houden op de World Cup of Darts."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties