Ierland treft Nederland in tweede ronde World Cup of Darts: 'Zelfs zonder Van Gerwen zijn ze heel sterk'

Ierland is uitstekend begonnen aan de World Cup of Darts. Steve Lennon en William O'Connor versloegen in de openingsronde Canada met 5-2.

"Dit is vooral een grote opluchting", opent Lennon tegenover Online Darts. "Canada is toch een tegenstander die je liefst niet treft in de eerste ronde."

"Gelukkig speelde Steve heel goed, want zelf presteerde ik ondermaats", vult O'Connor aan. Ierland won voor het eerst sinds het de finale bereikte in 2019 een wedstrijd op de World Cup of Darts. "Maar daar heb ik vanavond absoluut niet aan gedacht. Ik had vooral last met de hitte op het podium."

Nederland

In de tweede ronde mag Ierland het opnemen tegen Nederland. "Ook al spelen ze zonder Michael van Gerwen, nog steeds hebben ze bijzonder veel kwaliteit rondlopen met Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert. Wij zullen zelf ons niveau moeten optrekken en dan maken we een kans."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties