Oostenrijk wil opnieuw verrassen op World Cup of Darts: 'Het is een kort format, dus we kunnen iedereen verslaan'

Oostenrijk begon donderdag met een 5-3 overwinning op Finland aan de World Cup of Darts. Na een finaleplek in 2021 hopen Mensur Suljovic en Rowby-John Rodriguez opnieuw op een goed resultaat tijdens het landentoernooi.

''Het is een goede overwinning na een lastige wedstrijd. Ik speelde twee á drie legs niet zo goed. Rowby speelde geweldig. Daarna speelde ik ook goed. Dit is een echte teamoverwinning'', zei Suljovic na afloop tegen Online Darts.

Het ongeplaatste Oostenrijk wacht in de tweede ronde een loodzware klus om zich te kwalificeren voor de kwartfinales. Favoriet Wales, met Gerwyn Price en Jonny Clayton, wacht bij de laatste zestien.

''Het is een kort format, ook in de singles. Ik denk dat we in staat zijn om te winnen'', aldus Rodriguez over de kansen van Oostenrijk tegen Wales. ''We zijn voor geen enkel team bang. In de koppels zijn we één van de sterkste teams.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties